Aster Menu Helpdesk0172 – 722 333
27-05-2020

Aster heeft weer plaats voor twee goede trainees

IT-specialist Aster uit Alphen aan den Rijn heeft vanaf de zomer weer ruimte voor twee enthousiaste trainees. De leerwerkplaatsen staan open voor zowel mbo- (niveau 3 en 4) als hbo-studenten.

Bij Aster krijg je de kans om praktijkervaring op te doen in de IT-wereld. Daarnaast is er ruimte om ideeën uit te werken en verantwoordelijkheden te dragen. Als trainee volg je een vooraf uitgestippelde route waarbij kennisoverdracht en persoonlijke groei centraal staan.

Samenwerken

Je raakt bekend met beheertools, monitoringssystemen en een breed scala aan Microsoft 365-applicaties. Meestal begint de dag met een uitgebreide ochtendcontrole: zijn alle back-ups in orde? Zijn er ’s nachts fouten opgetreden? Je bepaalt prioriteiten van meldingen en incidenten en gaat aan de slag met een gevarieerd pakket aan beheerwerkzaamheden. Dit alles in nauwe samenwerking met een team van betrokken IT-specialisten. Daarnaast is er ook tijd en ruimte voor sport en gezelligheid.

Wij zoeken representatieve, enthousiaste teamspelers die dol zijn op techniek (of niet…). Basiskennis van Microsoft 365 en Active Directory is een pré.

Het werk is niet locatiegebonden. Thuiswerken of werken op afstand wordt door ons actief ondersteund.

Kennismakingsgesprek

De leerwerkplaatsen zijn geschikt voor studenten in de volgende opleidingen: Allround Medewerker IT-systemen, Expert IT Systems & Devices en Software Developer. Geïnteresseerde studenten kunnen via onderstaand formulier contact opnemen. We laten binnen twee weken weten of we je uitnodigen voor een kennismakingsgesprek.

Benieuwd wie jouw collega’s worden? Of hoe andere stagiairs hun tijd bij Aster hebben ervaren? Kijk dan hier en hier.

 

Lees ook:

Aster Leerwerkbedrijf ICT

Aster verdubbelt aantal leerwerkplaatsen

ALPHEN AAN DEN RIJN – Aster, specialist op het gebied van digitale bedrijfsoptimalisatie, breidt het aantal jaarlijkse leerwerkplaatsen uit van…

Lees meer
Hulp op afstand
Vul hier de code in die u van ons krijgt:
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten