Aster Menu Helpdesk0172 – 722 333
28-04-2011

Aster biedt; Hosted VPS

Een nieuwe server is een behoorlijke investering. Met Hosted Virtual Private Server (VPS) van Aster houdt u uw investeringen binnen de perken en beschikt u altijd over een up-to-date systeem. Bovendien bent u flexibel in het opschalen van de capaciteit en hoeft u zich over onderhoud geen zorgen te maken. Ideaal om flexibel met de behoeften en kostenbeheersing van uw onderneming om te gaan.

Wat is Hosted VPS?
VPS is een technologie waarbij op één fysieke server meerdere virtuele servers hun werk doen. U huurt ruimte op onze fysieke server en beschikt daarmee over uw eigen virtuele server, inclusief een volledige installatie van een besturingssysteem. Uw eigen VPS. Aster verzorgt het beheer en onderhoud van de server. Uw organisatie heeft hiermee alles in huis, zonder dat daarvoor technische kennis vereist is.
Wat is het voordeel?
Bij VPS draait uw virtuele server op een zeer krachtige fysieke server van Aster. U hoeft zelf geen server aan te schaffen en bespaart ook op de set-up kosten. De kosten van Hosted VPS zijn daardoor een stuk lager dan bij gebruik van een eigen of dedicated server.Terwijl u wel altijd over de beste performance beschikt. Daarbij installeert en beheert Aster uw virtuele server.
Wat zijn de mogelijkheden?
Het doel van de meeste organisaties is groei. Door de schaalbaarheid en flexibiliteit van Hosted VPS groeit uw server gewoon mee met de organisatie. U kunt bijvoorbeeld op elk moment het geheugen en de opslagcapaciteit upgraden. Daarnaast kunt u alle software installeren welke nodig is om webapplicaties en websites te laten draaien. Het gebruik van Terminal server, SQL-server, Exchange server, of Sharepoint is allemaal mogelijk met Hosted VPS.
VPS is bedrijfszeker
De fysieke servers waarop Virtual Private Servers draaien staan in ons datacenter en worden 24 uur per dag gecontroleerd en beveiligd. Daarbij zijn er uitgebreide back-up mogelijkheden bij eventuele problemen, welke fysiek en geografisch geschieden zijn om risico’s zoveel mogelijk uit te sluiten. Het datacenter is voorzien van uitgebreide brand-, stroom- en anti-diefstalvoorzieningen.
De voordelen op een rij:
– Lagere kosten
– Flexibel en schaalbaar
– Een eigen server omgeving
– 24 uur per dag ondersteuning
– 24 uur per dag controle en beveiliging.
De overstap
De overstap naar VPS van Aster kunt u zorgeloos maken. Aster begeleidt de hele verhuizing, zodat u snel van alle voordelen van uw eigen VPS geniet. Bent u geïnteresseerd in VPS en wilt u meer weten of een vrijblijvend voorstel? Klik hier en wij zorgen ervoor.

Hulp op afstand
Vul hier de code in die u van ons krijgt:
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten