Aster Menu Helpdesk0172 – 722 333
16-08-2010

Aster breidt haar dienstverlening uit met bedrijfssoftware Multivers

Onder de naam Aster Business Solutions zullen de activiteiten op de markt worden gebracht. Hiermee wordt de wens verder uit te breiden kracht bij gezet met een multifunctioneel bedrijfssoftware pakket voor het midden en klein bedrijf.

Hieronder een aantal verschillende functionaliteiten en modules op een rij.
UNIT4 Multivers Basic is een betaalbaar basis-softwarepakket dat kleine bedrijven alle essentiële administratieve functies biedt.
UNIT4 Multivers Lite is dé compacte boekhoudsoftware voor uw complete administratie. Naast alle essentiële administratieve functies biedt het pakket u standaard functionaliteit voor Relatiebeheer.
UNIT4 Multivers biedt alle essentiële administratieve functies voor ondernemers in Nederland en België. Overzichten die u nodig heeft voor uw accountant, bank of de Belastingdienst, rollen er zo uit. Van kolommenbalans tot en met btw-aangifte, van exploitatieoverzichten tot cash flow; UNIT4 Multivers genereert ze automatisch.
UNIT 4 Multivers Online. Overweegt u uw boekhouding online te gaan doen? Dat kan met UNIT4 Multivers Online, de internetvariant van UNIT4 Multivers (of Lite of Basic). 
·         Financieel / Boekhouding
·         Logistiek / Voorraadbeheer
·         Document Management
·         Managementinformatie
·         Projectadministratie
·         CRM / Relatiebeheer
·         Personeel & Salaris
Naast het leveren van UNIT4 Multivers bedrijfssoftware verzorgen wij ook de inrichting en ondersteuning met onze eigen consultants. Wij begeleiden het gehele traject zodat u hier verder geen omkijken naar heeft.
Heeft u interesse of vragen? Vul dan hier uw gegevens in en wij zullen contact met u opnemen. U kunt uiteraard ook rechtstreeks contact met ons opnemen via ons algemene nummer 0172 722 333 of per mail naar info@asterict.nl.

Hulp op afstand
Vul hier de code in die u van ons krijgt:
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten