Aster Menu Helpdesk0172 – 722 333
02-07-2010

Aster gecertificeerd als erkend leerbedrijf

 

 

Sinds enige tijd is Aster gecertificeerd als erkend leerbedrijf door ECABO, kenniscentrum beroepsonderwijs bedrijfsleven.

Ingrid de Bont, servicemedewerker bij Aster, heeft het proces voor de certificering voorbereid en is dan ook erg trots op de erkenning door ECABO. “Als bedrijf vinden wij het erg belangrijk om te investeren in jonge mensen. Het aanbieden van stageplaatsen is een mooie gelegenheid om studenten de kans te geven om het geleerde  in praktijk te brengen.
Passend bij het niveau van de student kan hier gedacht worden aan het repareren van pc’s, ondersteuning op de helpdesk of meewerken aan één van de projecten.
Door de diversiteit in ons klantenbestand is het werk erg afwisselend en krijgt de stagiaire een realistisch beeld van de verschillende werkzaamheden binnen een ict-bedrijf.”

ECABO heeft als doel beroepsonderwijs optimaal te laten aansluiten op de behoeften van de arbeidsmarkt. Een van de middelen die hierbij gebruikt worden is het onderzoeken en certificeren van bedrijven als erkend leerbedrijf. Die erkenning krijg je niet zomaar, hier gaan eerst diverse gesprekken met een adviseur van ECABO aan vooraf. Na deze gesprekken volgt een beoordeling waar bij gelet wordt op de kwaliteit van de werkzaamheden die aan de leerling kan worden aangeboden en de kwaliteit van de begeleiding bij het werkend leren. Ook na de erkenning als gecertificeerd leerbedrijf wordt er door ECABO regelmatig kwaliteitscontrole  uitgevoerd om er zeker van te zijn dat de studenten door Aster goed begeleid worden en voldoende aandacht en ruimte krijgen om hun opdrachten uit te voeren.

De certificering is voor ons als bedrijf een mooie  bevestiging van onze investering  in studenten  en geeft aan dat we ook hiermee onze persoonlijke aanpak en betrokkenheid  als bedrijf uitdragen.

 

Hulp op afstand
Vul hier de code in die u van ons krijgt:
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten