Aster Menu Helpdesk0172 – 722 333
01-09-2010

Aster introduceert VDSL

VDSL  is één van de opvolgers van ADSL en vervangt langzaam maar zeker de huidige aansluitingen. Met deze breedbandverbinding zijn hogere download- en uploadsnelheden mogelijk dan met bijvoorbeeld ADSL en ADSL2+.

VDSL slaat een brug tussen breedband van nu en glasvezel van morgen. Met een downloadsnelheid tot 52Mbps en uploadsnelheid tot 13Mbps is deze verbinding een stuk sneller dan het huidige ADSL.
Groot voordeel van VDSL is dan ook dat gegevens sneller uitgewisseld kunnen worden wat vooral voor zakelijke gebruikers erg interessant is.
In 2015 zal heel Nederland voorzien zijn van supersnel internet door de aanleg van een landelijk dekkend glasvezelkabelnetwerk. Om die tijd te overbruggen komt KPN met VDSL als een ideale tussenoplossing.
Voor VDSL wordt gebruik gemaakt gebruik van het glasvezelnetwerk. Dit is nog niet op alle locaties beschikbaar. KPN is nu bezig overal glasvezel aan te leggen tot aan de wijkcentrales. Vanaf de centrale tot aan de eindlocatie wordt er gebruikt gemaakt van het huidige kopernetwerk.
In de toekomst zullen glasvezelkabels tot de eindlocatie worden aangelegd. Hoe dichter de eindgebruiker zich n.l. bevindt bij het punt waar koper overgaat in glasvezel, hoe sneller de verbinding.
Voordelen van VDSL:
          Downloadsnelheid tot 52 Mbps
          Uploadsnelheid tot 13 Mbps
          Meerdere diensten mogelijk over 1 verbinding
          Moderne technieken
Bij Aster zien we veel voordelen in het gebruik van VDSL en hebben dit opgenomen in onze dienstverlening. Wellicht wilt u meer informatie over dit onderwerp of over de beschikbaarheid op uw locatie? Wij adviseren u graag over dit onderwerp en kunnen controleren of VDSL ook voor u beschikbaar is.

Vul hier uw gegevens in en wij zullen contact met u opnemen. U kunt uiteraard ook rechtstreeks contact met ons opnemen via ons algemene nummer 0172 722 333 of per mail naar info@asterict.nl.

Hulp op afstand
Vul hier de code in die u van ons krijgt:
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten