Aster Menu Helpdesk0172 – 722 333
27-02-2013

Aster Mailing Service

Wilt u snel en professioneel uw klanten informeren? De Mailing Service van Aster is een perfecte tool om bijvoorbeeld nieuwsbrieven en serviceberichten te versturen naar uw klanten. Met dit totaalpakket maakt, verstuurt en beheert u eenvoudig al uw mailings.

Mailings maken
Voor de opmaak van uw mailings kunt u gebruik maken van sjablonen. Standaard is er keuze uit dertig voorbeeldlay-outs. Ook is het mogelijk om met de editor uw mailings in uw eigen html op te maken, zodat ze volledig aansluiten op uw huisstijl.

Mailings versturen
Het verzenden van uw mailings gaat eenvoudig, doordat u ongelimiteerd e-mailadressen kunt inladen. Alle adressen kunt u personaliseren, zodat u de ontvanger aanspreekt op de manier die u wilt. Social Media zoals LinkedIn, Twitter en Facebook en mogelijkheden voor in- en uitschrijving zijn ook geïntegreerd.  

Mailing beheren
U ontvangt na verzending een rapportage met statistieken, waarin u kunt zien hoe effectief uw mailing is geweest. U vindt hier bijvoorbeeld het afleverpercentage en hoe vaak de mailing geopend/gelezen is.

Wilt u meer informatie over deze handige Mailing Service? Neem dan contact met ons op.

 

Hulp op afstand
Vul hier de code in die u van ons krijgt:
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten