Aster Menu Helpdesk0172 – 722 333
28-04-2011

Aster stond op de Alphense Bedrijvendag

Aster stond eind maart op de 6de editie van de Alphense bedrijvendag. Dit event vond plaats in de herberg in het Archeon. Sinds 2006 ging dit laagdrempelige ondernemersevenement van start, hier kunnen ondernemers nieuwe contacten leggen en bestaande relaties worden onderhouden. Dat is de doelstelling van deze beurs.
 
Een andere doesltelling van deze beurs was dat de ondernemers gestimuleerd worden om stil te staan bij de essentie van de onderneming. Daarom mochten alle ondernemers alleen de presentatiemiddelen die in de verhuisdoos paste mee naar binnen nemen.
 
De Alphense Bedrijvendag bestaat uit een soort ‘carrouselformule’. Met een kleine stand in de vorm van statafels en een uitstraling die moet passsen in de verhuisdoos, kunnen de vertegenwoordigers van de deelnemende bedrijven geïnteresseerde bezoeker tekst en uitleg geven.
 
Na 75 minuten worden de standhouders de bezoekers en de bezoekers de standhouders en gaat de tweede ronde van start.
 
De deelnemers presenteerde zich vooral aan elkaar, maar ook aan de jury, aangevoerd door Tseard Hoekstra. Er werden 4 bedrijven genomineerd voor hun uitzonderlijke presentatie. Stichting Kinderopvang Alphen aan den Rijn, Office Health Care, Young Facility en Kunstpunt Rijnstreek. De vier finalisten mochten voor een volle zaal in een pitch van maximaal 60 seconde nog één keer uitleggen waarom juist zij tot winnaar gekozen moeten worden. Benito Ouwedijk van Kunstpunt Rijnstreek slaagde het beste erin om het publiek te overtuigen.
 

Hulp op afstand
Vul hier de code in die u van ons krijgt:
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten