Aster Menu Helpdesk0172 – 722 333

Academy

Met trainingen, webinars en video’s helpt de Aster Academy organisaties het meeste te halen uit hun applicaties.

De technologische mogelijkheden zijn groter dan ooit. Dit biedt talloze kansen voor uw organisatie, zoals verhoogde productiviteit, meer efficiëntie en betere onderlinge samenwerking.

Toch blijven veel van deze kansen onbenut. Gebruikers zijn niet bekend met bepaalde applicaties of maken slechts gebruik van een deel van de functionaliteiten.

Wij delen graag onze kennis zodat mensen en organisaties blijven verbeteren. Dat doen we via de Aster Academy. Met behulp van praktische trainingssessies maken we deelnemers bekend met verschillende applicaties. Ook gaan ze er zelf mee aan de slag.

Op deze manier verhogen we het kennisniveau van medewerkers en krijgen ze handige tools die ze direct kunnen toepassen in de eigen organisatie.

Onze trainingen vinden zowel online plaats als op locatie in Alphen aan den Rijn. Op ons kantoor hebben we hiervoor een speciale trainingsruimte met professionele faciliteiten. De trainingen worden gegeven door specialisten van Aster en externe experts.

Actueel

In 2021 gaat een nieuwe ronde Office-trainingen van start. Lees er hier meer over en schrijf je in.

Meer weten over dit onderwerp?

Vul uw gegevens in dan nemen we contact met u op:
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
Hulp op afstand
Vul hier de code in die u van ons krijgt:
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten