Aster Menu Helpdesk0172 – 722 333

Academy

Met trainingen, webinars en video’s helpt de Aster Academy organisaties het meeste te halen uit hun applicaties.

De technologische mogelijkheden zijn groter dan ooit. Dit biedt talloze kansen voor uw organisatie, zoals verhoogde productiviteit, meer efficiëntie en betere onderlinge samenwerking.

Toch blijven veel van deze kansen onbenut. Gebruikers zijn niet bekend met bepaalde applicaties of maken slechts gebruik van een deel van de functionaliteiten.

Trainingssessies

Wij delen graag onze kennis zodat mensen en organisaties blijven verbeteren. Dat doen we via de Aster Academy. Met behulp van praktische trainingssessies maken we deelnemers bekend met verschillende applicaties. Ook gaan ze er zelf mee aan de slag.

Instructievideo’s

Daarnaast bieden we klanten toegang tot handige Office 365-instructievideo’s. In deze korte filmpjes deelt Ingrid de Bont wekelijks handige tips en tricks om effectiever te werken met Office 365-applicaties als Outlook, Teams en SharePoint.

Op deze manier verhogen we het kennisniveau van medewerkers en krijgen ze handige tools die ze direct kunnen toepassen in de eigen organisatie.

Trainingen vinden zowel online plaats als op locatie in Alphen aan den Rijn. Op ons kantoor hebben we hiervoor een speciale trainingsruimte met professionele faciliteiten. De trainingen worden gegeven door specialisten van Aster en externe experts.

Actueel

Ook in 2022 gaat er weer een nieuwe serie Office 365-trainingen van start. Houd hiervoor onze website en social media in de gaten.

Hulp op afstand
Vul hier de code in die u van ons krijgt:
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten