Aster Menu Helpdesk0172 – 722 333
29-11-2018

Aster organiseert Office-trainingen in 2019

Elke medewerker verliest dagelijks gemiddeld een half uur aan productiviteit vanwege kennisgebrek. Ze kennen Excel maar half en benutten niet alle functionaliteiten van OneNote. Daarom verzorgt Aster, speciaal voor klanten, trainingen in Microsoft Office 365.

Microsoft Office 365 biedt steeds meer tools om uw bedrijfsprocessen te optimaliseren. Deze toepassingen worden ook steeds geavanceerder. Maar dan moeten uw medewerkers er wel mee kunnen omgaan. De praktijk leert dat de kennis van medewerkers vaak niet verder reikt dan de basis van programma’s als Word, Excel en PowerPoint. En met de mogelijkheden voor visualisatie via Power BI zijn ze meestal onbekend.

Verlies aan productiviteit kost werkgever op jaarbasis veel geld.

In elf maandelijkse sessies behandelen we op laagdrempelige wijze en in kleine groepen de mogelijkheden van de bekendste Office-programma’s. We kijken niet alleen naar de basis, maar gaan ook dieper in op de programma’s en hun functionaliteiten. Voor de sessies, de eerste vindt plaats in januari 2019, werkt Aster samen met Topwerk Training uit Veenendaal. Later in het jaar zullen nieuwe groepen (6-8 personen) starten.

De sessies zijn inhoudelijk en praktisch. Omdat we de deelnemers als klanten kennen, kunnen we ook ingaan op concrete voorbeelden binnen hun eigen organisatie. We hebben gekozen voor maximaal tien deelnemers per groep, zodat de trainingen een persoonlijk en laagdrempelig karakter krijgen.

‘Oh joh, dat had ik eerder moeten weten!’

Dat is de reactie die we het vaakst kregen op eerdere trainingen. Met de opgedane kennis tillen deelnemers de interne bedrijfsprocessen naar een hoger niveau. Ze worden productiever en werken efficiënter. Bovendien worden deelnemers geprikkeld en geënthousiasmeerd om met alle beschikbare tools aan de slag te gaan.

Onderwerpen

 • De basis: Office 365 basis + mobiel
 • Time management: Outlook + Planner
 • Not(ul)eren: OneNote + Office Lens
 • Samenwerken: Teams + Yammer
 • Verzamelen van informatie: Delve + Forms
 • Visualiseren gegevens: PowerBi + Excel
 • Omgaan met bestanden: Sharepoint + Onedrive
 • Presenteren: Powerpoint + Sway
 • Visualiseren van processen: SmarArts + Visio
 • Slimmer werken: Flow + Powerapps
 • Veilig werken: Office 365

Geef u nu op

Wilt u meedoen aan bovenstaand programma, of heeft u medewerkers voor wie deze cursus geschikt zou zijn? Schrijf uzelf of uw medewerker(s) dan in via het contactformulier hieronder. Kosten zijn 99 euro per persoon gedurende 12 maanden*. Deelname aan het programma wordt per maand gefactureerd. De trainingen worden gehouden in de derde week van de maand. De bijeenkomsten duren een halve dag en beginnen in de ochtend.

Ik geef me op!

*Als deelnemer doet u mee aan het hele programma, dus 11 sessies. Inschrijving per sessie is niet mogelijk. We willen als vaste groep met de materie aan de slag en van elkaar gaan leren.

Hulp op afstand
Vul hier de code in die u van ons krijgt:
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten