Aster Menu

Aster sponsort Nieuwe Sloot en NK Tennis

12-12-2018

ALPHEN AAN DEN RIJN – De Alphense IT-specialist Aster heeft een langdurige sponsorovereenkomst gesloten met Tennis- en Squashcentrum Nieuwe Sloot. Met deze stap hopen de twee partijen, die al langere tijd met elkaar samenwerken, elkaar verder te versterken. De overeenkomst is getekend op de vooravond van het NK Tennis, dat van 10-16 december plaatsvindt in Nieuwe Sloot.

Richard Vermeer, algemeen directeur van Aster, en Dave Kok, manager van Nieuwe Sloot, zijn vorige week een langdurige sponsorcontract overeengekomen. Als deel van de overeenkomst krijgt hal 1 een groot bord met daarop het logo van Aster. Ook sponsort het Alphense IT-bedrijf het podium in hal 2 waar tijdens het NK alle interviews worden gehouden.

Belangrijke rol

Hoewel de deal niet specifiek voor het NK Tennis is, vormt het evenement een gepaste kick-off voor het sponsorschap. “Wij zijn er trots op om onze naam te verbinden aan dit mooie tenniscentrum”, vertelt Richard Vermeer. “Het centrum vervult al jarenlang een belangrijke rol in de Alphense samenleving. Als sponsor willen we die graag voor langere tijd ondersteunen. Daarnaast hopen we via Nieuwe Sloot ook onze doelgroep te bereiken, ondernemers die hun bedrijfsprocessen willen optimaliseren.”

Dave Kok is blij Aster te verwelkomen als nieuwe sponsor. “Met ons nieuwe programma Sport Werkt willen we het Alphense bedrijfsleven in beweging krijgen. Met tennis, squash, padel, interactive squash en badminton hebben we een gevarieerd aanbod en voor ieder wat wils. Met Aster als partner zetten we een grote stap in ons streven om het bedrijfsleven naar Nieuwe Sloot te halen.”

Diede de Groot

Aster en Nieuwe Sloot werken al langer samen. Zo sporten medewerkers van Aster dagelijks bij het racketcentrum. Ook verzorgt Aster voor Nieuwe Sloot clouddiensten en een betrouwbaar wifinetwerk. De sponsordeal intensiveert deze samenwerking. Met tientallen banen voor diverse racketsporten staat Nieuwe Sloot bekend als hét centrum voor racketsport in het Groene Hart. Onder meer meervoudig Grand Slam-winnaar Diede de Groot traint in Nieuwe Sloot.

Tijdens het NK Tennis bij Nieuwe Sloot wordt in het enkel- en dubbelspel en bij het rolstoeltennis gestreden om de nationale titel. Op maandag en dinsdag vindt het kwalificatietoernooi plaats. Vanaf woensdag wordt het hoofdtoernooi gespeeld. Onder meer Robin Haase en Thiemo de Bakker zullen strijden om het kampioenschap.

Meer over het NK Tennis en de samenwerking tussen Aster en Nieuwe Sloot.

 

Hulp op afstand
Vul hier de code in die u van ons krijgt:
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten