Aster Menu Helpdesk0172 – 722 333

Implementeren

Tijdens de implementatiefase gaan we niet alleen voor u aan de slag, we gaan ook mét u aan de slag. Door u tijdens het implementeren in regelmatig terugkerende sessies te briefen over de voortgang, blijft u op te hoogte van de vorderingen en verkrijgen wij weer nieuwe inzichten.

Bij Aster werken we volgens de Agile-methode, een manier van werken waardoor u als klant gedurende het gehele proces nauw betrokken blijft. In vooraf vastgestelde periodes, zogeheten sprints, leveren wij delen van het project op. Tussen de sprints door is er ruimte voor evaluatie en feedback. Dankzij deze werkwijze kan tijdens het implementeren snel worden gecorrigeerd, voorkomen we verrassingen achteraf en kunnen we zoeken naar breed draagvlak. We besparen tijd en houden scherp zicht op de doelstellingen van uw organisatie.

Meer weten over dit onderwerp?

Vul uw gegevens in dan nemen we contact met u op:
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
Cloud migratie voor Stichting Arq - Aster, optimise your enterprise

Onze dienstverlening is flexibeler en efficiënter

Jan van Glabbeek, ICT-manager Stichting Arq
Lees meer
Hulp op afstand
Vul hier de code in die u van ons krijgt:
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten