Aster Menu Helpdesk0172 – 722 333

Inventariseren

U wordt uitgedaagd vanaf het moment dat Aster met u om tafel gaat. Wij adviseren, stellen kritische vragen en denken met u mee. Samen met u inventariseren wij uw huidige ICT-systemen en kijken we waar winst te behalen is.

Inventariseren - bedrijfsprocessen optimaliseren

Aster gelooft dat sterke ICT-dienstverlening begint met begrip. Begrip van uw bedrijf, uw omgeving en uw specifieke uitdagingen. Daarom hechten wij aan een gedegen fase van inventariseren, waarin uw ICT-architectuur nauwkeurig onder de loep wordt genomen. We gaan met u in gesprek over uw wensen en eisen. En we geven onze eigen – niet zelden tegendraadse – visie. Bij Aster deinzen we niet terug voor een beetje reuring, want uitdagen is ons vak en tegenspraak brengt ons allemaal verder. Op basis hiervan geven wij advies op maat, waarin zowel ruimte is voor standaardoplossingen als maatwerk ICT diensten.

Meer weten over dit onderwerp?

Vul uw gegevens in dan nemen we contact met u op:
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
Cloud migratie voor Stichting Arq - Aster, optimise your enterprise

Onze dienstverlening is flexibeler en efficiënter

Jan van Glabbeek, ICT-manager Stichting Arq
Lees meer
Hulp op afstand
Vul hier de code in die u van ons krijgt:
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten