Aster Menu Helpdesk0172 – 722 333

Beheren

Als beheer niet meer is dan brandjes blussen, dan is er wat mis. Voor Aster vormt beheer niet het eindpunt, maar juist een nieuw begin. Samen blijven we kansen pakken om uw bedrijfsvoering verder te optimaliseren.

Uw organisatie is grotendeels afhankelijk van de deugdelijkheid van uw werkplekken en ICT systemen. Proactief beheer is daarom noodzakelijk, maar daarmee bent u er niet. Aster gaat verder. Als systeembeheerder monitoren en managen wij 24/7 uw systemen én nemen u mee in nieuwe ontwikkelingen. Zo adviseren we u over actuele kwesties of de aanschaf van nieuwe ICT diensten en producten. Alles wat bijdraagt aan de verdere procesoptimalisatie binnen uw organisatie, nemen wij mij in ons advies. U kunt vertrouwen op een ICT beheerder die begrijpt hoe automatisering voor uw organisatie van toegevoegde waarde kan zijn.

Cloud migratie voor Stichting Arq - Aster, optimise your enterprise

Onze dienstverlening is flexibeler en efficiënter

Jan van Glabbeek, ICT-manager Stichting Arq
Lees meer
Hulp op afstand
Vul hier de code in die u van ons krijgt:
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten