Aster Menu Helpdesk0172 – 722 333
31-10-2012

Bepaal de regels op mobiele apparaten

Smartphones en tablets zijn niet meer weg te denken. We werken door deze apparaten steeds mobieler. En laten we eerlijk zijn; het is een prettige ontwikkeling! Altijd en overal toegang hebben tot informatie. Dit betekent wel dat uw (vertrouwelijke) data niet langer binnen de muren van het kantoor blijft. Met Mobile Control biedt Aster een oplossing om duidelijke regels te bepalen voor alle mobiele apparaten.

Beveiliging bedrijfsinformatie & e-mail
Mobile Control geeft u de controle over de beveiliging van uw bedrijfsinformatie en e-mail. Maar ook het gebruik van applicaties kunt u bepalen. U bepaalt de regels en restricties en gebruikers krijgen pas toegang als zij de voorwaarden accepteren.

Op afstand controle over alle types
Mobile Control maakt het mogelijk op afstand de controle te houden over alle merken & types smartphones en tablets.  Vanuit één beheerplatform beheert u rechten, applicaties en toegankelijkheid. U kunt zelfs op afstand gegevens wissen.

Lage kosten
U betaalt voor Mobile Control een vast bedrag per maand per aansluiting. Dit maakt een investering in nieuwe technieken of hardware overbodig.

Wilt u meer u meer informatie over Mobile Control? Neem dan contact met ons op.

Hulp op afstand
Vul hier de code in die u van ons krijgt:
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten