Aster Menu Helpdesk0172 – 722 333
04-11-2020

Christa Zegers: altijd vooraan bij vernieuwingen

Het team van Aster is per 1 november uitgebreid met Christa Zegers. Als medewerker van het front office wordt ze aanspreekpunt van zowel klanten als collega’s.

“Ik ben al sinds eind jaren tachtig werkzaam in de IT, voornamelijk in ondersteunende functies, zoals administratie. Na zoveel jaren ben ik helemaal thuis in de sector. Je bent bekend met de mensen, de termen, de ontwikkelingen. Het is een wereld die snel verandert. Als je in de IT werkt, sta je vooraan bij vernieuwingen. Hier worden technieken bedacht en voor het eerst toegepast. Dat is gaaf.”

Alles digitaal

“Het is wel heel vreemd om in coronatijd aan een nieuwe baan te beginnen. Mijn sollicitatie verliep digitaal en mijn eerste werkdag is ook thuis. Toch heb ik er enorm veel zin in. Als medewerker front office ben je het visitekaartje naar buiten toe. Tegelijkertijd zorgen mijn directe collega en ik ervoor dat intern alles op rolletjes loopt. Een mooie, diverse job.”

Zon en vakantie

“In mijn vrije tijd ben ik gek op lezen, shoppen en de zon. Van mij mag het elke dag 25 graden zijn. Ik ga dan ook graag op vakantie. We gaan vaak met de caravan naar Italië en genieten van de mensen, het eten en de omgeving. Onze dochter heeft op Curaçao gewoond en ik ben verliefd geworden op dat land. De sfeer is er zo relaxt – en natuurlijk schijnt er altijd de zon!”

Hulp op afstand
Vul hier de code in die u van ons krijgt:
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten