Aster Menu Helpdesk0172 – 722 333
27-06-2011

De ipad 2 verkrijgbaar bij Aster!

Apple introduceerde in  maart 2011 de iPad 2, de opvolger van de succesvolle eerste generatie iPad. De nieuwe iPad 2 is aanzienlijk dunner en lichter ten opzichte van de eerdere versie. Het idee achter het ontwerp van de ipad 2, is dat deze nog beter aanvoelt. 

De iPad 2 is uitermate geschikt voor het samenwerken met collega’s, het leveren en geven van presentaties, het aanmaken en delen van bedrijfsinformatie. De processor van deze tablet is twee keer zo snel als de vorige editie. U merkt het verschil onder andere door de snelheid van internet.  En doordat de batterij tot tien uur lang meegaat, kunt u altijd en overal werken met de ipad 2.  

De iPad 2 is nu bij ons verkrijgbaar. Wij kunnen de iPad 2 desgewenst voor u installeren en configureren op uw netwerk. Ook kunt u  bij ons de terecht voor accessoires. klik hier voor de prijsopgaaf van de ipad 2.

 iPad 2 specificaties
Display
9.7 inch Multi-Touch
Verlichting display
Led verlichting
Processor
Dual Core A5 chip
Gewicht
601 gram
Afmeting
241X185X88mm
Geheugen
16GB, 32GB en 64GB
Draadloos
Wi-Fi, Bluetooth, 3G optioneel
Camera
Voor –en achterkant camera, HD video opname
Batterij
Tot 10 uur lang mee
Garantie
2 jaar

Hulp op afstand
Vul hier de code in die u van ons krijgt:
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten