Aster Menu Helpdesk0172 – 722 333
30-01-2012

De tablet verovert het bedrijfsleven

Bij de introductie van de tablets hadden de apparaten vooral een hoog gadgetgehalte. Nu zien steeds meer bedrijven dat het meer is dan een leuk speeltje en wordt de werkvloer erdoor veroverd. De tablets hebben  vele zinvolle toepassingen voor het bedrijfsleven.

Het multi-touch scherm is een stuk groter dan bij een PDA. Tablets zijn nauwkeurig en bedient u eenvoudig met uw vingers op het scherm. Zowel voor het toetsenbord, als het aanwijzen van dingen. Ook het samenwerken met collega’s en het geven van presentaties was  nog nooit eerder zo eenvoudig.
Diverse merken
Aster levert tablets van verschillende merken, waaronder de Apple iPad, de Samsung Galaxy, maar ook de Blackberry Playbook. U combineert een tablet bij ons ook eenvoudig met een geschikt data-abonnement. Uiteraard regelen wij de volledige installatie voor u.
Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op 0172-722 333 of mail naar sales@asterict.nl.

Hulp op afstand
Vul hier de code in die u van ons krijgt:
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten