Aster Menu Helpdesk0172 – 722 333
24-02-2011

De telefonieoplossing; Hosted Voice

Gemakkelijk besparen op telefonie

Wilt u meer efficiency voor uw medewerkers en lagere belkosten? De mogelijkheden hiervoor zijn bij traditionele telefonie uitgeput. Aster biedt u een andere telefonie oplossing voor uw steeds hogere eisen: Hosted Voice. Ook wel bekend als Voice over IP, oftewel bellen via uw internetverbinding. U bespaart op uw bel- en abonnementskosten. Bovendien behoort een dure telefooncentrale tot het verleden.

Betere bereikbaarheid
Met een VoIP verbinding heeft u toegang tot ons Hosted Voice platform in een veilig datacenter. Dit datacenter is dubbel uitgevoerd, fysiek en geografisch gescheiden en voorzien van uitgebreide brand-, stroom- en anti diefstalvoorzieningen. Hiermee is een telefooncentrale in uw bedrijfspand verleden tijd. U beschikt over een volwaardige en complete spraakdienst met alle functionaliteiten van een geavanceerde bedrijfstelefooncentrale. Bovendien kan er een onbeperkt aantal toestellen worden aangesloten. Uitbreiding in de toekomst is dus volop mogelijk.
De uitgebreide mogelijkheden van Hosted Voice garanderen een betere bereikbaarheid van uw bedrijf. Bij calamiteiten schakelen wij alle telefoonverkeer door naar één of meerdere GSM’s.
Kostenbesparend
Hosted Voice biedt u niet alleen uitgebreide mogelijkheden, het is ook kostenbesparend. U bespaart tot wel 50% op uw bel- en abonnementskosten. Bovendien hoeft u geen investering meer te doen in een dure telefooncentrale.
Overstappen
Aster begeleidt de overstap naar Hosted Voice voor u. Inclusief de verhuizing van bestaande telefoonnummers. Ook verzorgen wij het beheer en onderhoud. U kunt dus zorgeloos overstappen.
Meer weten?
Bent u benieuwd naar de voordelen van Hosted Voice voor uw bedrijf? Klik hier, dan maken wij vrijblijvend een voorstel voor u.

Hulp op afstand
Vul hier de code in die u van ons krijgt:
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten