Aster Menu Helpdesk0172 – 722 333
02-04-2020

Doe mee aan onze virtuele Teams-trainingssessie

Binnenkort gaat bij Aster een nieuwe serie Office 365-workshops van start. Vanwege het coronavirus (COVID-19) vinden de eerste sessies virtueel plaats. Wij nodigen u graag uit om deel te nemen aan de eerste workshop over Microsoft Teams.

Vanwege het coronavirus hebben mensen door heel Nederland noodgedwongen versneld kennisgemaakt met Teams. In deze sessie van ongeveer 2,5 tot 3 uur krijgen deelnemers een uitgebreide introductie van deze applicatie. De workshop maakt deel uit van een tiendelige serie over Office 365-applicaties, maar kan nu los worden afgenomen. De kosten bedragen €135,- voor een open inschrijving.

Vanwege de omstandigheden stellen we de sessie over Teams niet alleen open voor de vaste deelnemers, maar ook voor andere geïnteresseerden. In het formulier kunt u uw datum (17 of 24 april a.s.) voorkeur aangeven.

 

Ja, ik doe eenmalig mee!

 

Hulp op afstand
Vul hier de code in die u van ons krijgt:
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten