Aster Menu Helpdesk0172 – 722 333
27-11-2013

Door de centrale heen

De Hosted Voice dienst van Aster biedt u een nieuwe licentie: Mobility Callthrough. Hiermee is integratie van mobiele telefoons mogelijk. De nieuwe licentie is te combineren met Onbeperkt Bellen, en kan nog meer kosten besparen.

Mobility Callthrough is een alternatief voor het Pesonal Mobility Pack. Het verschil is de manier waarop de centrale omgaat met mobiele toestellen. De functies Anywhere en Remote Office uit het bestaande Pesonal Mobility Pack bellen terug naar mobiele telefoons (call back). Omdat de centrale belt naar het toestel van de gebruiker, zijn hier vaak kosten aan verbonden.
Mobility Callthrough laat mobieltjes als het ware ‘door de centrale heen bellen’, waarmee ze onderdeel worden van de centrale. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Anywhere en Remote Office wordt Mobility
De functies Anywhere en Remote Office zijn bij Mobility Callthrough vervangen door de functie Mobility.

Wil u ook kosten besparen?
De combinatie van Onbeperkt Bellen en Mobility Callthrough is erg interessant. Wilt u ook kosten besparen? Neem dan contact met ons op, wij vertellen u vrijblijvend welke mogelijkheden er voor u zijn.

 

Hulp op afstand
Vul hier de code in die u van ons krijgt:
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten