Aster Menu Helpdesk0172 – 722 333
26-06-2018

Achter Aster: Ruben, avontuurlijke trainee

Ruben Chaudron (22), student Informatica aan de Hogeschool Rotterdam, is trainee softwareontwikkeling bij Aster. Daar voelt Ruben zich als een vis in het water. ‘In een week Aster leer ik meer dan in een maand op school.’

Toen Ruben acht jaar was, was de spelcomputer al zijn beste vriend. Via de games raakte hij gefascineerd door de computertechniek. ‘Ik wilde weten: hoe worden die games ontwikkeld?’ Ruben ging op ontdekkingstocht en op zijn veertiende was hij zelf ontwikkelaar van websites.

Mensen helpen: dat ziet Ruben als het doel van de systemen die hij bouwt. ‘Code kan zo ingewikkeld zijn. Ik vind het boeiend om die te doorgronden. Als je daarmee mensen verder kunt helpen, is dat ontzettend gaaf’, zegt Ruben, die bij Aster ook de klantcontacten van StudyAssist beheert.

Ruben is niet alleen ontdekkingsreiziger op het digitale pad. Als het even kan, stapt hij op het vliegtuig richting Azië. Backpacken in Zuid-Korea of Thailand. ‘Ik ben heel erg geïnteresseerd in de Aziatische cultuur. Tijdens reizen leer je veel over andere landen, maar ook over jezelf.’

Hulp op afstand
Vul hier de code in die u van ons krijgt:
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten