Aster Menu Helpdesk0172 – 722 333
27-02-2013

Flexibele virusscanner op maat

Met Sophos Managed Service Provider (MSP) biedt Aster u een complete en flexibele virusscanner op maat, zonder investeringen. Doordat het pakket geplaatst wordt in ons datacenter is een hoge investering in een server en installatie niet nodig. U sluit eenvoudig een abonnement af per gebruiker en bent altijd up-to-date. Dit heeft verschillende voordelen.

Geen investering, alleen kosten
Traditionele viruspakketten vragen vaak om een flinke investering; een server, de installatie en het latere onderhoud. Met Sophos MSP is deze investering niet meer nodig. U heeft alleen de abonnementkosten, welke per kwartaal gefactureerd worden.

Altijd up-to-date
Het onderhoud en updaten van het pakket doen wij voor u. Zo weet u zeker dat u altijd beschermd bent tegen de nieuwste virussen en malware.

Totaalpakket
Binnen het abonnement kunt u gebruik maken van alle Sophos diensten. Waaronder de virusscanner, e-mailscanner en dataencryptie.

Goedkoper
Dit pakket is met name interessant tot 25 werkplekken. Dan bespaart u gelijk op kosten. Maar ook daarboven houdt u natuurlijk het voordeel dat u bespaart op alle kosten die een eigen server met zich meebrengt.

Wilt u weten wat voor u de voordelen zijn? Neem dan contact met ons op.

 

Hulp op afstand
Vul hier de code in die u van ons krijgt:
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten