Aster Menu Helpdesk0172 – 722 333
08-05-2017

Geef ransomware geen kans

Wacht niet langer met maatregelen tegen ransomware
Security-specialisten zijn het erover eens: uw organisatie loopt in 2017 nog meer kans slachtoffer te worden van ransomware. Een aanval brengt uw bedrijfsvoering ernstige schade toe. Met de basisbescherming van Aster blijft u dit onheil voor.

Eén klik van één medewerker: meer is er niet voor nodig om slachtoffer te worden van ransomware. Een muisklik op een verkeerde advertentie, link of bijlage en uw cruciale bestanden – waaronder klantgegevens – zijn onbereikbaar, tenzij u de portemonnee trekt voor de online afperser.

De dreiging van ransomware neemt hand over hand toe. Als ICT-specialist zijn wij dan ook steeds op zoek naar mogelijkheden om uw systemen te beschermen en uw bedrijfsprocessen te borgen. Voor veel bedrijven echter is software voor continue bewaking te kostbaar.

Oplossing
Daarom heeft Aster gewerkt aan een voordelige oplossing op basis van slimme technieken. Wij beschermen uw systemen door het toevoegen van instellingen op serverniveau. Zo krijgen bepaalde bestanden geen toegang tot uw systemen. Aangezien Windows deze mogelijkheden biedt op de server, is er geen nieuwe (kostbare) software nodig.

Hulp op afstand
Vul hier de code in die u van ons krijgt:
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten