Aster Menu Helpdesk0172 – 722 333
27-01-2011

Glasvezelcampagne in Alphen aan den Rijn

Vanaf 1 februari starten wij met een Glasvezelcampagne in Alphen aan den Rijn. Gebleken is dat veel bedrijven nog niet weten dat Glasvezel voor hen beschikbaar is en welke extra mogelijkheden dit met zich mee brengt.

Door middel van direct mail, plaatsing van advertenties en een grootschalige bel actie zullen wij alle bedrijven die zijn gevestigd in Alphen aan den Rijn en omstreken informeren. Wij willen u graag op de hoogte brengen wat Glasvezel u kan bieden.
 
Glasvezel is de verbinding van de toekomst. Databestanden worden steeds groter om te ontvangen en te versturen. Leveranciers en klanten bieden steeds meer aan via internet, denk hierbij aan digitaal factureren, online boekhouden en salaris administratie. Dit vraagt om meer capaciteit van uw verbinding. Met glasvezel kunnen meer mogelijkheden worden benut, want naast internet kunnen ook andere diensten, zoals telefonie (VoIP), online back-up, camerabeveiliging, pinnen- of alarm over IP worden benut. Ook voor deze extra diensten kunt u bij ons terecht.
 
U zit bij ons niet gelijk vast aan een meerjarig contract. Wij bieden u contracten vanaf 12 maanden. We begeleiden u in het gehele traject van aanvraag tot aansluiting op uw netwerk.

Heeft u interesse en/of vragen dan kunt u ons bereiken op telefoonnummer 0172 – 722 333. Wilt u niet wachten en meteen weten wat voor u beschikbaar is, neem contact op 
en wij informeren u zo snel mogelijk over de mogelijkheden. Ook als u niet in Alphen aan den Rijn gevestigd bent kunnen wij u voorzien van informatie.


Heeft u interesse of vragen? Vul dan
hier uw gegevens in en wij zullen contact met u opnemen. U kunt uiteraard ook rechtstreeks contact met ons opnemen via ons algemene nummer 0172 722 333 of per mail naar info@asterict.nl.

Hulp op afstand
Vul hier de code in die u van ons krijgt:
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten