Aster Menu Helpdesk0172 – 722 333
28-03-2013

Goed voor het milieu, handiger voor u

Sinds 1 januari ontvangt u onze facturen digitaal. En sinds kort ontvangt u na het digitaal goedkeuren van werkbonnen een rapportage. Binnenkort volgt het digitaal goedkeuren van offertes. Zoals u merkt is Aster druk bezig het ERP-systeem verder te ontwikkelen om het u zo makkelijk mogelijk te maken. Wat betekent dit voor u?

Met deze updates heeft u sneller en efficiënter uw facturen, werkbonnen en offertes tot uw beschikking.

Digitale facturen
Facturen van Aster ontvangt u sinds 1 januari digitaal. Het scannen van facturen voor uw eigen digitale administratie is niet meer nodig. Uiteraard is het altijd mogelijk om facturen zelf uit te printen.

Werkbonnen
Na uw goedkeuring van werkbonnen ontvangt u voortaan een rapportage in een pdf-bestand. Uiteraard is het mogelijk om deze te printen voor uw eigen administratie.

Offertes
Op dit moment wordt er gewerkt aan veranderingen waardoor offertes digitaal goedgekeurd kunnen worden. Wij houden u hiervan op de hoogte.
Beter voor het milieu
Het digitaal aanleveren en goedkeuren van de facturen, werkbonnen en offertes werkt niet alleen efficiënter, het is ook minder belastend voor het milieu. Het bespaart papier en transport.

Hulp op afstand
Vul hier de code in die u van ons krijgt:
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten