Aster Menu Helpdesk0172 – 722 333
20-12-2012

Heeft het u gesmaakt

Wanneer u trek heeft, kunt u even snel de maag vullen bij de plaatselijke burgerketen. Zeer effectief, maar is het ook écht bevredigend? Het smaakvolle restaurant om de hoek geeft toch een ander gevoel. Daar betekenen ze net iets meer voor u. In 2012 heeft Aster u mogen bedienen. Heeft het u gesmaakt?

Deze vraag valt niet zomaar uit de lucht. Uit onderzoek blijkt dat de ICT-sector in het algemeen op klanttevredenheid matig scoort. Aster richt zich altijd op service, maar het is naïef te denken dat wij geen steken laten vallen. Het niveau van onze dienstverlening is dan ook het speerpunt voor 2013. Ik kijk graag even met u terug maar vooral vooruit.

Kijkje in de keuken
2012 is een productief jaar geweest voor Aster. Ik geef u graag een kijkje in onze keuken waar de nodige ontwikkelingen zijn geweest.

De menukaart is uitgebreid met bijvoorbeeld een compleet assortiment voor vaste & mobiele telefonie. Nieuwe softwaretechnieken zijn toegevoegd, m.n. op het gebied van beveiliging. Het team heeft trainingen gevolgd bij Microsoft om de behoefte nog beter op uw vraag aan te laten sluiten. Ook binnen de organisatie is het nodige gebeurd. Het team is gegroeid en ons kantoorpand is uitgebreid en verbouwd. Deze uitbreiding geeft meer rust tijdens het werken. Daarnaast beschikken we nu over een trainingsruimte. Op dit moment gebruiken we deze ruimte vooral voor interne trainingen, in de toekomst gaan we hier ook trainingen voor onze klanten organiseren.

Betere dienstverlening 2013
Ik hoop natuurlijk dat u ons nooit ervaren heeft als de plaatselijke burgerketen. In dat geval moet u dat gelijk laten weten! Met het hele team willen we u service bieden van het hoogste niveau. Zoals dat restaurant met persoonlijke aandacht. Aster gaat hier in 2013 weer hard aan werken. Verschillende nieuwe stappen zijn gemaakt en er gaan er nog veel volgen. In onze maandelijkse nieuwsbrief houden we u op de hoogte.

Bedankt voor uw vertrouwen in ons het afgelopen jaar. Ik hoop dat het u gesmaakt heeft! En dat wij weer veel voor u mogen betekenen in 2013.

Met vriendelijke groet,

Richard Vermeer
Algemeen Directeur

Aster

Hulp op afstand
Vul hier de code in die u van ons krijgt:
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten