Aster Menu Helpdesk0172 – 722 333
28-04-2011

Hoe veilig is uw internet

Het gebruik van internet heeft gevaren voor uw PC en netwerk. Virussen en spyware kunnen zich installeren en zorgen voor problemen. En uw privacy gevoelige informatie loopt gevaar. Uw organisatie is niet alleen gevoelig voor externe dreigingen, ook intern kan er misbruik gemaakt worden van internet. Aster houdt al deze dreigingen buiten de deur met software van WebMarshal

WebMarshal is de totaaloplossing
WebMarshal is de protier bij de deur tussen uw netwerk en internet. U kunt het internetgebruik hiermee beheren, beveiligen en controleren. Bovendien waarborgt het de productiviteit binnen uw organisatie. Websites met illegale content, virussen pornografische en ongewenst taalgebruik houdt u buiten de deur. Daarnaast voorkomt u traag internet doordat bandbreedte niet onnodig in gebruik is. WebMarshal combineert programma’s als: URL-filtering, Anti-Spyware, Ant-virus en Content beveiliging. U voorkomt ongewenst surfgedrag en heeft een ideale oplossing voor veilig en beschermd gebruik van internet.

U heeft de controle in handen
Met WebMarshall beschikt u over een uitgebreide controlefunctie voor alle aspecten van internetgebruik. Door de dagelijkse categorisering en analysering zijn ongewenste en niet-geregistreerde websites geblokkeerd. Bestanden zoals video en muziek worden gecontroleerd op spyware en virussen. U bepaalt zelf tot welke websites de toegang is geweigerd. Hiervoor kunt u ook gebruik maken van een bestaande lijst met websites. Daarnaast managed u met WebMarshal ook de gebruikers. Zo kunt u voor elke gebruiker een tijdsduur en bandbreedte bepalen, maar ook het tijdstip voor toegang tot bepaalde sites.
Regelgeving
Voor bedrijven is de verwachting rondom regels en protocollen voor beveiliging van vertrouwelijke informatie en privacy gevoelige data steeds hoger. Met de verschillende functies binnen WebMarshal kunt u de regelgeving voor toegang, vertrouwelijkheid en disclaimers eenvoudig verzorgen. Aan de hand van rapportages analyseert u gemakkelijk of aan de richtlijnen voor internetgebruik is voldaan.
Voordelen van WebMarshal
          Bescherming tegen virussen
          Blokkering van bepaalde websites
          Rapportage van het internetgebruik
          Productiviteit waarborgen
          Veilig surfen
          Bandbreedte niet onnodig gebruikt
          Voorkomt ongewenst surfgedrag.
Wilt u ook meer controle over de veiligheid van uw internet en meer effectiviteit en efficiëntie?
Vul dan uw gegevens hier in en probeer WebMarshal nu 30 dagen gratis bij Aster.

Hulp op afstand
Vul hier de code in die u van ons krijgt:
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten