Aster Menu Helpdesk0172 – 722 333
24-03-2011

Iedereen bereikbaar met Windows Phone 7

Wilt u ook altijd iedereen kunnen bereiken die u nodig heeft? Of het nu gaat om bellen, e-mailen, internet, navigeren of het onderhouden van uw sociale netwerken, met Windows Phone 7 bereikt u iedereen, altijd. Windows Phone 7 is het nieuwe besturingssysteem voor uw mobiele telefoon. Bovendien kunt u gewoon werken met het vertrouwde MS Office pakket.

Bedieningsgemak
De bediening van Windows Phone 7 is erg eenvoudig. Ondanks de talloze functies is het menu helder en overzichtelijk. De vierkante vlakken in het startscherm, de ‘Tiles’, hebben elk hun eigen functie, zoals bellen of e-mailen. De ‘Live Tiles’ geven realtime informatie over de laatste updates van bijvoorbeeld sociale netwerken en ontvangen sms’jes. U bepaalt zelf welke Tiles u in het scherm heeft staan.
Outlook
Outlook is een standaard onderdeel van Windows Phone 7. Uw e-mail, agenda en vergaderverzoeken kunt u dus overal bijhouden. Aster kan Outlook op uw mobiel ook laten synchroniseren met Outlook op uw PC. Zo heeft u altijd dezelfde Outlook omgeving.
Internet
De Windows Mobile Browser navigeert en functioneert zoals u dat kent van Internet Explorer op uw PC. Door synchronisatie beschikt u bovendien over dezelfde favorieten. Met Explorer Mobile kijkt en beluistert u beeld en geluid in hoge kwaliteit.
Office documenten
Word, Excel en PowerPoint zijn ook geïntegreerd in Windows Phone 7. U heeft daarom een naadloze integratie met uw PC. En u kunt altijd even een worddocument inkijken en bewerken als u onderweg bent.
Met Windows Phone 7 kunt u iedereen altijd bereiken en de verloren momenten productief invullen. Bereikbaarheid is de sleutel tot succes!

 

Hulp op afstand
Vul hier de code in die u van ons krijgt:
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten