Aster Menu Helpdesk0172 – 722 333
06-06-2013

Is onze werkplek net zo flexibel als wij zijn

Is onze werkomgeving niet ontzettend veranderd? Een paar jaar geleden had iedereen een vaste werkplek, met een eigen computer. Inmiddels zijn we flexibel geworden en werkplekken anders in gaan vullen. Maar hebben uw medewerkers echt snel en flexibel toegang tot de juiste werkomgeving? Aster heeft een nieuwe en unieke manier van beheer ontwikkeld: Flexibel Beheer.

Een nieuwe manier van beheren
Medewerkers moeten gewoon overal snel toegang hebben tot alles waar op dat moment behoefte aan is. Flexibel Beheer van Aster maakt uw medewerkers snel productief, op nieuwe werkplekken en bij storingen. Het bellen met helpdesks is verleden tijd en (nieuwe) applicaties en instellingen zijn razendsnel beschikbaar.

Overal de juiste werkomgeving
In het nieuwe beheersysteem zijn alle individuele instellingen van gebruikers apart opgeslagen. Onafhankelijk van de versie van het besturingssysteem en de locatie zijn alle persoonlijke instellingen en gewenste applicaties automatisch beschikbaar. Medewerkers beschikken altijd over de juiste werkomgeving. Dit bespaart veel tijd en muisklikken voor bijvoorbeeld:
– De toegang tot gewenste applicaties
– Printerinstellingen
– Favorieten in browsers
– Opslaglocaties
– Persoonlijke instellingen in programma’s (bijvoorbeeld in Word en Excel).

Daarnaast kan de beschikbaarheid van applicaties aangepast worden aan de omgeving. Bepaalde applicaties kunnen bijvoorbeeld aangepast worden aan het binnen of buiten de deur werken. Dit zorgt voor meer veiligheid en controle op afstand.

Technische voordelen
Het installeren van het besturingssysteem en gewenste applicaties is tijdrovend. Bij Flexibel Beheer wordt programmatuur ‘gepackaged’. Dit leidt tot een snellere installatie per werkplek. Dit betekent dat Aster u veel sneller kan helpen. Dit verhoogt de productiviteit en efficiëntie aanzienlijk.

Financiële voordelen
Het financiële voordeel is eenvoudig. U weet precies waar u aan toe bent, waarmee ‘uurtje factuurtje’ tot het verleden behoort. Wanneer u Flexibel Beheer van Aster heeft, kost de setup per computer  slechts € 99, -.

Wilt u weten wat flexibel beheer voor voordelen heeft voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op.

 

Hulp op afstand
Vul hier de code in die u van ons krijgt:
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten