Aster Menu Helpdesk0172 – 722 333
31-10-2011

Is uw website makkelijk vindbaar op het internet

Steeds vaker maken mensen gebruik van de zoekmachine, zoals Google en Yahoo. Het is zo een manier voor bedrijven om gevonden te worden op het internet. De zoekmachines vervangen de goudengids. Websites zijn tegenwoordig heel belangrijk voor bedrijven, het is een visitekaartje van een bedrijf. “Potentiele” klanten krijgen doormiddel van een website zo een eerste indruk. 

 
Domeinregistratie
U heeft niks aan een mooie en goed functionerende website, wanneer deze niet vindbaar is op het internet. Het is daarom van belang dat u een domeinnaam heeft geregistreerd. Een domeinnaam is het aders van een website op het internet. Domeinnamen zijn uitgevonden om websites vindbaar te maken en het internet wordt zo gebruiksvriendelijk.
 
Keuze van een domeinnaam
U bepaalt zelf uw domeinnaam voor uw website, dat maakt uw domeinnaam uniek en draagt zo bij aan een professionele uitstraling. Het is daarom belangrijk om een goede domeinnaam te kiezen. Over het algemeen geldt dat de domeinnaam zo kort mogelijk, gemakkelijk te onthouden en eenvoudig te spellen  moet zijn. Het is nuttig om uw merknaam die uw wilt verwerken in uw domeinnaam vast te leggen en te beschermen. Een domeinnaam kunt u voor een onbepaalde periode registeren.
 
Extensies van een domeinnaam
Er zijn vele soorten domeinnamen, allemaal met een eigen achtervoegsel ofwel extensies, zoals  nl, com, be enz. De extensies behoren meestal aan een specifiek land. Een domeinnaam gericht op de Nederlandse markt heeft vrijwel altijd .nl als extensie. Door de juiste extensie te kiezen verhoogt de herkenbaarheid en in de meeste gevallen de vindbaarheid van uw website.  
 
 Het is mogelijk om uw domeinnaam te laten registeren bij Aster. Vraag Aster naar domeinregistratie.

Hulp op afstand
Vul hier de code in die u van ons krijgt:
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten