Aster Menu Helpdesk0172 – 722 333
29-04-2011

Maak kennis met Bart Smitsman

Aangenaam, mijn naam is Bart Smitsman. Sinds februari 2011 ben ik systeembeheerder bij Aster. In deze functie houd ik mij voornamelijk bezig met beheer- en onderhoudswerkzaamheden. Dit doe ik zowel op locatie als op ons kantoor. Naast beheer en onderhoud bestaan mijn werkzaamheden uit het installeren en configureren van werkplekken, het ondersteunen van de gebruikers en los ik allerlei ICT vraagstukken op. Het actief meedenken met de klant is hierin voor mij de uitdaging.

Het contact met de klanten op locatie bevalt mij erg goed. Dit is toch persoonlijker dan contact per mail of telefoon. Bovendien krijg ik zo een goed beeld van de klant en de organisatie. Dit is een voordeel bij het invullen van de wensen, behoeften en/of het oplossen van problemen. Elke netwerkomgeving is weer anders, dus ook elke oplossing is anders. Die diversiteit spreekt mij aan en stimuleert mij om steeds weer met creatieve oplossingen te komen.
Aster is een relatief kleine onderneming. De klanten zijn geen nummers, en ik ben als personeelslid ook geen nummer. In teamverband staan wij dag en nacht klaar voor onze klanten, dit bevalt mij erg goed.

Hulp op afstand
Vul hier de code in die u van ons krijgt:
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten