Aster Menu Helpdesk0172 – 722 333
06-06-2013

Maak kennis met Coby Janssen

Aangenaam, ik ben Coby Janssen. Binnen het team van Aster heb ik een leuke veelzijdige functie waarin ik het bedrijf ondersteun op administratief gebied, zowel voor klanten als personeelszaken. Maar ook het ontvangen van klanten hoort hierbij, ik ondersteun eigenlijk op alle fronten.
Voor vragen over facturen kunnen relaties bijvoorbeeld bij mij terecht. Veel gaat in samenwerking met onze salesmensen. Waarbij zij vaak inhoudelijk zorgen voor de facturen en ik administratief ondersteun in zowel inkoop, verkoop als het verwerken van betalingen. De veelzijdigheid van mijn functie is erg leuk. Ik doe van alles en werk niet alleen met cijfertjes maar ook met mensen.
Ik werk nu twee jaar bij Aster en het enthousiasme van het team over onze producten werkt aanstekelijk. Ik werk graag binnen deze groep jonge gemotiveerde mensen. Je merkt gewoon dat iedereen er veel plezier in heeft.

 

 

Hulp op afstand
Vul hier de code in die u van ons krijgt:
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten