Aster Menu Helpdesk0172 – 722 333
17-03-2015

Maak kennis met Dennis Hillenaar

Ik ben Dennis Hillenaar. Sinds een paar maanden werk ik met veel plezier als helpdeskmedewerker bij Aster. Na een carrière als voetballer, waarmee ik helaas vroegtijdig moest stoppen i.v.m. een blessure, heb ik de hbo opleiding voor systeembeheerder met succes gevolgd. Uiteraard is voetbal nog steeds een grote passie, hobbymatig voetbal ik bij R.C.L. in Leiderdorp en regelmatig bezoek ik in Engeland de live wedstrijden.

Het persoonlijk contact met klanten vind ik vooral leuk aan mijn functie. Je helpt mensen en probeert problemen te verhelpen en te voorkomen. En daarin is geen dag hetzelfde, soms staat de telefoon roodgloeiend en soms gaat-ie een tijdje niet. Vragen van klanten krijgen we per telefoon en per e-mail binnen, ik ben samen met mijn collega’s het eerste aanspreekpunt. Bij problemen maken we gelijk een ticket aan waarin alles informatie vermeld staat. Deze ontvangt de klant ook waardoor ze zien wat de status is. Zo hoeft een klant niet drie keer opnieuw een probleem uit te leggen. Dat vind ik erg belangrijk, want drie keer je verhaal moeten doen, dat wil je gewoon niet.

Aster is voor mij een fijne werkplek. Ze staan voor je klaar en het voelt als een klein, persoonlijk bedrijf, ondanks dat er toch wel veel mensen werken. Je wordt gewaardeerd en dat is belangrijk. En successen worden nog wel eens gevierd met een portie bitterballen. Dat is toch leuk?!

_DSC1375

Hulp op afstand
Vul hier de code in die u van ons krijgt:
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten