Aster Menu Helpdesk0172 – 722 333
30-05-2011

Maak kennis met Jaimy Terpstra

Aangenaam, mijn naam is Jaimy Terpstra. Sinds november 2010 ben ik als Marketing & Communicatie medewerker vier dagen in de week werkzaam bij Aster.  In deze functie houd ik mij bezig met het opmaken en versturen van nieuwsbrieven, mailingen en documentatie. Naast deze taken bestaan mijn werkzaamheden ook uit het onderhouden van de website, het opmaken van product- en commerciële documenten. Momenteel ben ik druk bezig met de ontwikkeling van onze webshop. Hier kunnen klanten in de toekomst hun hard- en software online bestellen. Verder ondersteun ik de verkoop, door het maken van offertes en het inplannen van afspraken.

Ik werk met veel plezier bij Aster. De organisatie is heel open en informeel. Dat spreekt mij heel erg aan. De marketingafdeling is heel actief en ik krijg de ruimte voor mijn eigen ideeën, waardoor ik mij goed kan ontwikkelen.
 
Ik volg een studie Marketing & Communicatie die ik dit jaar nog afrond.

 

Hulp op afstand
Vul hier de code in die u van ons krijgt:
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten