Aster Menu Helpdesk0172 – 722 333
27-06-2011

Maak kennis met Patrick Klene

Aangenaam, mijn naam is Patrick Klene. Inmiddels ben ik al vier jaar werkzaam bij Aster als Systeembeheerder/Consultant. Mijn werkzaamheden bestaan onder andere uit het installeren en opleveren van complete netwerken. Verder zorg ik ervoor dat werkplekken zijn aangesloten op het netwerk, dat ze in verbinding staan met het internet en dat alles beveiligd is.  Daarnaast richt ik terminal en virtuele servers in en voer ik beheer en onderhoud werkzaamheden uit bij klanten op locatie en op afstand.

Aster is een groeiend bedrijf en gaat mee met de ICT ontwikkelingen. Daarbij kijken wij naar de wensen en eisen van de de klant. Wat mij aanspreekt zijn de uitdagende werkzaamheden, waardoor ik mezelf meer kan ontplooien.

Hulp op afstand
Vul hier de code in die u van ons krijgt:
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten