Aster Menu Helpdesk0172 – 722 333
20-12-2012

Maak kennis met Sandra Klop

Aangenaam, mijn naam is Sandra Klop. Als commercieel medewerker binnendienst versterk ik het team van Aster sinds 1 mei. Een leuke en gevarieerde functie!
Ik geniet elke dag van de veelzijdigheid van mijn werk bij Aster. Geen dag is namelijk hetzelfde. Zo houd ik mij bezig met een gedeelte van de inkoop, en breng ik offertes uit naar klanten. Ik heb dan ook veel contact met klanten en leveranciers, en daar houd ik van. Daarnaast ben ik actief op social media, zoals Twitter en LinkedIn. Het is een leuke uitdaging om op deze manier meer naamsbekendheid te genereren.

In het afgelopen half jaar heb ik Aster ervaren als een open organisatie waar een beetje humor niet wordt geschuwd. Het is leuk om te werken met mensen die er helemaal voor gaan. Maar Aster zorgt dan ook goed voor de medewerkers. Het is belangrijk dat je lekker in je vel zit. Er staat bijvoorbeeld een externe jobcoach klaar om je te begeleiden. Dit helpt om het maximale uit mezelf te halen. Ik ben benieuwd wat het komende jaar mij allemaal brengt bij Aster.

 

 

Hulp op afstand
Vul hier de code in die u van ons krijgt:
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten