Aster Menu Helpdesk0172 – 722 333
18-06-2019

Mededeling: extra updates over werkzaamheden

Elke dag houden wij uw netwerk en systemen draaiende. Als klant merkt u hier weinig van – behalve dat u probleemloos kunt werken. Contractueel zijn wij verplicht u van onze werkzaamheden op de hoogte te houden. Hierin voeren wij een wijziging door.

Onze technici registreren standaard alle werkzaamheden die zij uitvoeren aan het netwerk en de systemen van klanten. Wij hebben er altijd voor gekozen om klanten uitsluitend op de hoogte te stellen van de belangrijkste werkzaamheden.

Dit gaat veranderen. Met ingang van eind juni 2019 passen we onze werkwijze met betrekking tot deze meldingen aan: van ‘standaard niet’ naar ‘standaard wel’. Onze contactpersoon krijgt via Maki voortaan ook meldingen over ‘standaardwerkzaamheden’ als:

  • Maken en controleren van back-ups
  • Verhelpen van systeemmeldingen
  • Oplossen van schijfruimtegebrek
  • Predictive failures
  • Verlopen en vernieuwde certificaten

Door u op de hoogte te houden van deze dienstverlening, heeft u altijd actueel inzicht in onze handelingen omtrent uw cruciale bedrijfsprocessen. De updates zijn informatief. Van u wordt geen actie verwacht. Ontvangt u ze liever niet, dan kunt u zich ervoor afmelden. We hopen onze contractklanten op deze manier helder inzicht te verschaffen in onze werkzaamheden.

Heeft u vragen over deze wijziging, neem dan contact op via 0172 722 333.

Hulp op afstand
Vul hier de code in die u van ons krijgt:
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten