Aster Menu Helpdesk0172 – 722 333
27-02-2013

Meer vrijheid met Office 365

Met Microsoft Office 365 heeft u meer vrijheid om overal te werken. Office 365 geeft toegang tot uw e-mail, agenda en Office Web Apps. Daarnaast kunt u vergaderen, chatberichten versturen en bestanden delen. Alle onderdelen werken met elkaar samen.

Office 365 is geschikt voor vrijwel elk apparaat: uw computer, tablet en smartphone. Dit betekent dat u overal gebruik kunt maken van uw agenda, e-mail en overige functies. Ook is het mogelijk om met dit pakket Officebestanden te maken en bewerken in uw webbrowser.

Makkelijker samenwerken
Samenwerken met collega’s werkt snel en eenvoudig. Agenda’s en agendapunten deelt u snel, u vergadert met beeld en geluid via het web en bestanden kunt u overal delen. Ook is het mogelijk om websites te maken en beheren.

Snel aan de slag
Voor het werken met Office 365 heeft u geen training nodig. Alles werkt intuïtief, ook met bestaande Officeonderdelen.

Abonnementen
De kosten voor Microsoft Office 365 liggen lager dan bij lokale oplossingen. Er zijn verschillende abonnementen beschikbaar, waarmee u vooraf precies weet waar u aan toe bent.

Wilt u meer weten over de verschillende abonnementen en mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

 

Hulp op afstand
Vul hier de code in die u van ons krijgt:
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten