Aster Menu Helpdesk0172 – 722 333
27-06-2011

Met ICT de wolken in!

 

Wilt u ook verlost zijn van het opnieuw investeren in computers, servers en software? Aster kan uw onderneming ontzorgen en daarmee kosten besparen. Wij bieden u als oplossing Cloud Computing.
 
Wat is Cloud Computing?
De naam Cloud verwijst naar het internet. Internet wordt vaak gesymboliseerd als een wolk “cloud”. Bij Cloud Computing wordt de hard- en software via het internet beschikbaar gesteld aan de gebruiker. Als u werkt vanuit de cloud betekent dat de hard- en software die u gebruikt niet meer op uw eigen server in uw bedrijfspand staat, maar op een server in een veilig datacenter. Doorgaans staan de softwareprogramma’s op computers van de medewerkers. Het installeren van software kost tijd en veel geld. Tegelijkertijd neemt het ook veel geheugen van de computer in beslag, terwijl deze programma’s misschien niet zo vaak worden gebruikt.
 
Voordelen van Cloud Computing
Cloud Computing is kostenbesparend, omdat u niet meer hoeft te investeren in hard– en software. De capaciteit binnen Cloud Computing is onbeperkt, waardoor er een ongelimiteerd aantal servers en gebruikers op kan  worden aangesloten.  Dit maakt Cloud Computing tot een flexibele oplossing. Met Cloud Computing blijft de continuïteit gegarandeerd. Bij uitval van een server, kunt u overgezet worden naar een reserve server.
 
Welke soorten cloud computing zijn er?
Public Cloud en Private Cloud zijn de twee soorten Cloud Computing. Het verschil tussen deze twee is vrij eenvoudig. Bij een Public Cloud wordt de infrastructuur gebruikt door meerdere bedrijven. Public Cloud is een model waarbij bedrijven betalen voor de diensten die zij afnemen. Uiteraard zijn uw gegevens beschermd en niet zichtbaar voor derden.  Bij een Private Cloud delen bedrijven hun infrastructuur niet en bent u hiervan eigenaar.
 
Voordelen voor u op een rij
          Flexibel
          Kostenbesparend
          Hoge continuïteit
          Geen investering
          Snel toepasbaar
          Totaal oplossing
          Capaciteit onbeperkt
          Meer tijd voor uw core business
          Altijd en overal toegang tot uw netwerk
          Lagere energiekosten

Hulp op afstand
Vul hier de code in die u van ons krijgt:
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten