Aster Menu Helpdesk0172 – 722 333
02-12-2020

Mike en Bert versterken supportteam Aster

Mike van Spronsen en Bert de Zeeuw zijn per 1 december begonnen als supportmedewerker. Maak kennis met deze nieuwe aanwinsten.

Mike van Spronsen: ‘Mensen verder helpen’

“Ik was eigenlijk al IT’er voordat ik er erg in had. Als tiener raakte ik in gesprek met een bevriende netwerkbeheerder. Toen pas besefte ik: hé, dit is eigenlijk wat ik altijd doe: servers installeren voor vrienden, verbindingen leggen tussen computers om samen te gamen. Leuk puzzelen met techniek had al vroeg mijn interesse.”

“Het mooie aan mijn functie bij Aster is dat ik met veel verschillende klanten en netwerken te maken krijg. Ik geniet van klantcontact, mensen verder helpen. Soms maak je mensen al ontzettend blij met het verhelpen van de kleinste issues. Dat is gaaf. Daarnaast hoop ik bij Aster verschillende certificaten binnen te harken en zo te werken aan mijn eigen ontwikkeling.”

“In mijn vrije tijd doe ik aan sport climbing, drie keer per week in de Boulderhal in Leiden. Daarnaast breng ik graag tijd door met familie en vrienden. Natuurlijk doe ik aan gamen, maar we hebben ook vaste pool- en bordspelavonden. Ook houd ik van reizen. Ik ben een paar keer in Tokio geweest. Die stad, met z’n cultuur, kastelen en parken, heeft een grote indruk op mij gemaakt.”

Bert de Zeeuw: ‘IT moet leven makkelijker maken’

“Computers zijn fascinerende apparaten. Op mijn tiende haalde ik mijn eerste computer uit elkaar, om hem daarna zelf weer op te bouwen. Ik wilde gewoon weten hoe dat ding werkte. Als opleiding koos ik voor elektrotechniek, maar toen programmeren daar aan bod kwam, wist ik het zeker: ik ga voor de IT.”

“Ik kijk ernaar uit om kennis te maken met de klanten van Aster. Ik vind het reuze interessant om een kijkje in de keuken te krijgen van andere organisaties: hoe werken zij? Met welke uitdagingen hebben ze te maken? Op welke manieren kunnen ze verbeteren? Uiteindelijk moet IT het leven zo makkelijk mogelijk maken. Daarin hoop ik van meerwaarde te zijn.”

“Buiten werktijd doe ik aan fitness. Daarmee kun je lekker je hoofd leegmaken. Verder blijf ik vooral een techneut. Ik knutsel momenteel mijn eigen drone in elkaar en daarnaast sleutel ik aan m’n scooter. Ik vind het leuk om alles zelf uit te zoeken en zelf te doen. Net als in de IT!”

Lees ook:

Onze nieuwe trainees: ‘Ik ben hier op mijn plek’

Dit najaar zijn bij Aster drie nieuwe trainees van start gegaan: Rob Schlingmann, Hidde van Rooijen en Sander van Swieten.…

Lees meer
Hulp op afstand
Vul hier de code in die u van ons krijgt:
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten