Aster Menu Helpdesk0172 – 722 333
21-12-2011

Mobiele abonnementen bij Aster

Mobiele telefonie begon met toestellen zo groot als een koelkast En als je geluk had kon je daar op bepaalde punten écht mee bellen. Bijna lachwekkend in vergelijking met de mobiele kantoren die we tegenwoordig in ons hand houden. Data is naast spraak niet meer weg te denken. Daarmee is mobiele telefonie onderdeel geworden van de automatisering. Aster biedt dan ook mobiele abonnementen aan.

Onafhankelijk advies
Bij een telefoon van de zaak is het belangrijk dat de apparatuur en het abonnement past bij de gebruiker. Het goed afstemmen hiervan is een tijdrovende klus. Wat is het belgedrag? Hoeveel data wordt er gebruikt? Welk toestel voldoet aan de eisen? Welk abonnement past hier het beste bij?
Aster geeft onafhankelijk advies in mobiele abonnementen en apparatuur. Binnen het ruime aanbod aan abonnementsvormen bij KPN en Vodafone weten wij wat het beste bij uw organisatie past.
Altijd up-to-date
U heeft altijd een helder overzicht in de lopende abonnementen en de looptijden, doordat wij dit voor u bijhouden en opslaan. Wanneer een abonnement bijna afloopt ontvangt u automatisch bericht met een nieuw passend voorstel.
Besparen op de kosten
Op basis van uw facturen berekenen wij voor u welk abonnement het beste past. In een helder overzicht krijgt u advies over de voordeligste abonnementsvorm.
Wilt u een berekening? Klik hier en wij nemen contact met u op.

Hulp op afstand
Vul hier de code in die u van ons krijgt:
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten