Aster Menu Helpdesk0172 – 722 333
25-02-2013

Mobiele telefonie

Het mobiele kantoor is natuurlijk ideaal, maar kan elke maand weer aardig in de papieren lopen. Mobiel bellen en internet kan vaak goedkoper door het abonnement en het toestel af te stemmen op de gebruiker. Aster adviseert u graag in mobiele abonnementen voor spraak en data.

Onafhankelijk advies
Bij een telefoon van de zaak is het belangrijk dat de apparatuur en het abonnement past bij de gebruiker. Het goed afstemmen hiervan is een tijdrovende klus. Wat is het belgedrag? Hoeveel data wordt er gebruikt? Welk toestel voldoet aan de eisen? Welk abonnement past hier het beste bij?
Aster geeft onafhankelijk advies in mobiele abonnementen en apparatuur. Binnen het ruime aanbod aan abonnementsvormen bij KPN, Vodafone en Telfort weten wij wat het beste bij uw organisatie past.

Overzicht in de administratie
U heeft altijd een helder overzicht in de lopende abonnementen en de looptijden, doordat wij dit voor u bijhouden en opslaan. Wanneer een abonnement bijna afloopt ontvangt u automatisch bericht met een nieuw passend voorstel.

Besparen op de kosten
Op basis van uw facturen berekenen wij voor u welk abonnement het beste past. In een helder overzicht krijgt u advies over de voordeligste abonnementsvorm.

Toestelaanbod
Naast de abonnementen hebben wij inmiddels ook een groeiend assortiment in toestellen van onder andere de merken Nokia, Samsung, HTC, Apple en BlackBerry.

Reparatieservice
Mocht er onverhoopt een defect optreden aan uw toestel, zorgen wij voor reparatie van het toestel (indien mogelijk) en tegelijkertijd zorgen wij voor een vervangend toestel.

Heeft u interesse of vragen? Vul dan hier uw gegevens in en wij zullen contact met u opnemen. U kunt uiteraard ook rechtstreeks contact met ons opnemen via ons algemene nummer 0172 722 333 of per mail naar sales@asterict.nl

 

Hulp op afstand
Vul hier de code in die u van ons krijgt:
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten