Aster Menu Helpdesk0172 – 722 333
12-04-2019

Nieuwe ronde Office-trainingen: doet u mee?

‘Dat had ik eerder moeten weten!’ ‘Zeer inspirerend, echt leuk.’ ‘Dit ga ik morgen meteen uitproberen!’ Het zijn slechts enkele van de positieve reacties op onze nieuwe Office-sessies. En we hebben er pas twee achter de rug! Vanwege de vele aanmeldingen en positieve feedback beginnen we binnenkort aan een tweede ronde.

In februari zijn wij, in samenwerking met Topwerk Training, van start gegaan met een reeks sessies waarin deelnemers alles leren over Office 365. De praktijk leert namelijk dat de kennis van medewerkers vaak niet verder reikt dan de basis van programma’s als Word, Excel en PowerPoint. De onbekendheid met veel programma’s en toepassingen van Microsoft kost medewerkers dagelijks tijd – en werkgevers geld.

De eerste ronde is van start gegaan met twee groepen, die per maand één sessie krijgen van een dagdeel. In totaal volgen de cursisten elf trainingen. “De interactie tussen de deelnemers is zeer waardevol”, vertelt Ingrid de Bont, die het jaarprogramma begeleidt. “We zorgen voor diversiteit in de groepen, zodat deelnemers kennismaken met mensen uit andere organisaties. Dat zorgt ervoor dat ze onderling ervaringen en werkwijzen uitwisselen.”

Inspiratie

Tijdens de sessies leren cursisten onder meer over OneNote, Power BI, Teams, Yammer, Flow en PowerApps. “Deelnemers worden getriggerd om efficiënter te gaan werken”, zegt Ingrid. “Ze raken geïnspireerd en nemen de opgedane kennis mee naar hun organisatie. Ze kijken hoe ze op kantoor de nieuwe inzichten kunnen toepassen. Anderen willen naar aanleiding van de trainingen nu doorpakken met bijvoorbeeld SharePoint.”

En dan te bedenken dat de sessies pas net begonnen zijn. Ingrid: “Deelnemers worden helemaal enthousiast van deze sessies. Je merkt het in de groep. Mensen leren nieuwe dingen, stellen vragen en veranderen hun werkwijze.”

Doe mee aan de tweede ronde!

De eerste twee groepen, die in februari zijn begonnen, zitten vol. Maar Aster begint binnenkort aan een tweede ronde Office-sessies. Wilt u meedoen, of heeft u medewerkers voor wie deze cursus geschikt is? Schrijf uzelf of uw medewerker(s) dan in via het contactformulier hieronder. Deelname aan het programma is € 99,- ex. btw per maand, gedurende twaalf maanden. De sessies vinden plaats in de derde week van elke maand. Data en tijden volgen.

Reacties op de Office-sessies van Aster

  • ‘Wat een goede tip!’
  • ‘Dat ga ik voortaan zo doen!’
  • ‘Dat had ik eerder moeten weten!’
  • ‘Na de eerste sessie heb ik mijn OneDrive en SharePoint helemaal opnieuw ingericht.’
  • ‘Hoop handigheidjes gezien!’
  • ‘Ik ben benieuwd naar de volgende sessie!’

Ik geef me ook op!

Hulp op afstand
Vul hier de code in die u van ons krijgt:
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten