Aster Menu Helpdesk0172 – 722 333
24-02-2014

Office 365 krijgt elektronische handtekening

Microsoft heeft een overeenkomst gesloten met DocuSign voor het gebruik van diens technologie voor het zetten van elektronische handtekeningen in Office 365-documenten. De nieuwe mogelijkheden komen in de loop van volgende maand in de Office Store beschikbaar. Gebruikers van Office 365 kunnen dan zonder het programma te verlaten gebruik maken van de dienstverlening van DocuSign.

Microsoft en Docusign hebben daartoe een applicatie ontwikkeld die bovenop het Office-platform draait. De mogelijkheden komen het eerst beschikbaar in Outlook, Word, Sharepoint Online en Sharepoint Server. Daarnaast komt DocuSign ook beschikbaar op het Windows Azureplatform in de Active Directory.

Documenten bewaard in de cloud
DocuSign biedt in de zelfstandige dienstverlening de mogelijkheid de getekende documenten te bewaren in een beveiligde cloudomgeving. Microsoft bewaart alle getekende documenten standaard in OneDrive, het voormalige SkyDrive.

DocuSign

Bron: Automatiseringgids

Hulp op afstand
Vul hier de code in die u van ons krijgt:
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten