Aster Menu

Office Lens

05-10-2014

Office lens kunt u vergelijken met een draagbare scanner. U heeft hem altijd op zak. Maak foto’s van uw documenten om deze vervolgens om te zetten in een OneNote bestand. Met Office Lens is het niet nodig om het bestand recht voor de camera te houden. Foto’s met een bepaalde hoek worden automatisch gecorrigeerd!

Office Lens beschikt ook over een OCR-functie. Dit betekend dat als u een foto heeft gemaakt van uw document, dat de tekst automatisch wordt herkend. U kunt deze tekst naderhand kopiëren of bewerken op OneNote op uw computer. Ook zoeken naar de inhoud kan achteraf met veel gemak.

Sinds de laatste update is het ook mogelijk om uw afbeeldingen te converteren naar Word- en PowerPoint-bestanden!

Scannen is nog nooit zo makkelijk geweest! Bekijk de onderstaande video voor een demo.

Office Lens is beschikbaar voor: Windows Phone 8, iOS en Android. Voor Windows Phone 8 is Office Lens apart verkrijgbaar in de applicatie store. Bij iOS en Android is Office Lens geïntegreerd in de OneNote applicatie.

Wilt u meer weten of extra uitleg hebben? Neem dan even contact met mij op via dit formulier.

Hulp op afstand
Vul hier de code in die u van ons krijgt:
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten