Aster Menu Helpdesk0172 – 722 333
25-10-2013

Onbeperkt bellen met Hosted Voice

Op een jaarlijks evenement geeft onze partner in Hosted Voice en connectivity altijd een overzicht van de nieuwste ontwikkelingen. Ook dit jaar was Aster hierbij aanwezig. We zetten de belangrijkste vernieuwingen voor u op een rij, waaronder onbeperkt bellen voor een vast bedrag.

Hogere snelheden
Het kopernetwerk krijgt een upgrade. Door bundeling van koperparen zijn straks snelheden tot 80 Mb/s mogelijk, met een gelijke up- en downloadsnelheid. Hiermee blijft het netwerk van koperdraden ook in de toekomst een snel en betrouwbaar netwerk.

Onbeperkt bellen voor een vast tarief
Een nieuwe dienst maakt het mogelijk om onbeperkt te bellen voor een vast tarief. Hiermee kunt u flink besparen op de belkosten. Wilt u weten of dit voor u interessant is? Aster adviseert u graag aan de hand van uw belgedrag en belkosten. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Heeft u nog geen Hosted Voice?
Hosted Voice heeft veel voordelen ten opzichte van de traditionele telefoonlijn en telefooncentrale. De voordelen op een rij:
– Geen investering nodig in een lokale centrale
– Uw telefonie is flexibel, schaalbaar en zeer betrouwbaar
– Beschikbaar op elke locatie
– Gebruiksvriendelijk
– Altijd inzicht in de gesprekskosten
– U behoudt uw telefoonnummer
– Voor data en telefonie heeft u één aanspreekpunt.

Onbeperkt bellen

Hulp op afstand
Vul hier de code in die u van ons krijgt:
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten