Aster Menu Helpdesk0172 – 722 333
28-03-2013

Onze hulp nodig, meld het online

Aster werkt continu aan de verbetering van de diensten. Heeft u een vraag, storing of probleem? Meld het online aan onze helpdesk voor een snelle afhandeling. Dit heeft voor u en voor ons verschillende voordelen.

Geen wachttijd
Natuurlijk doen wij er alles aan om eventuele wachttijden bij onze telefonische helpdesk te voorkomen. Toch zult u begrijpen dat dit niet altijd lukt. Via onze website (asterict.nl/ticket-melden/) kunt u vragen, storingen of problemen direct melden. Zodra er een medewerker vrij is, wordt uw melding direct in behandeling genomen.

Eenvoudig inloggen
Binnenkort zullen wij ieder contactpersoon in ons ticketregistratiesysteem (voor zover nog niet gebeurd) aanschrijven met de inloggegevens. Hiermee heeft u direct toegang tot het registratiesysteem, zo kunt u nieuwe tickets registeren en de status zien van reeds bestaande tickets.

Hulp op afstand
Vul hier de code in die u van ons krijgt:
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten