Aster Menu Helpdesk0172 – 722 333
30-01-2012

Optimale controle over uw bereikbaarheid

Steeds meer bedrijven passen het Nieuwe werken  toe. Mensen werken vanuit huis en maken verbinding met het bedrijfsnetwerk. Met Hosted aLive maakt u nu ook uw mobiele telefoon onderdeel van uw bedrijfscentrale. Met handige tools bepaalt u eenvoudig hoe en waar u bereikbaar bent.

Uitbreiding van uw vaste telefonie
Hosted aLive is een uitbreiding op uw huidige vaste telefonie, waardoor u optimaal bereikbaar bent op kantoor, onderweg en thuis. Een aantal mobiliteitsfuncties in combinatie met een eenvoudige Toolbar op uw computer en een App voor de iPhone en Andriod-toestellen geven optimale controle over uw bereikbaarheid.
De Toolbar
U kunt uw toestel bedienen vanaf een toolbar. Deze  toolbar is onderdeel van uw internetbrowser en een soort afstandsbediening voor alle functies van uw telefoon. U hoeft geen expert te zijn om met de toolbar uw telefoon en de functies van de telefooncentrale te bedienen. Door de koppeling met contactpersonen uit Outlook kunt u zowel via de toolbar als Outlook bellen.
Het gebruiksgemak van de toolbar:
·         Met één klik kunt u gesprekken doorschakelen, opnemen of weigeren (ook handsfree bellen).
·         U plaatst een gesprek gemakkelijk in de wacht.
·         U ziet op uw scherm wie er belt.
Vast en mobiel koppelen
Hosted aLive biedt ook de mobiliteitsfunctie Anywhere en Kantoor op Afstand. Met Anywhere koppelt u uw vaste nummer aan uw mobiele telefoon. U kunt dan bijvoorbeeld als u gebeld wordt op uw vast nummer tegelijk uw mobiel over laten gaan. Ook kunt u gesprekken overzetten van vast naar mobiel.
De app (Hipper)
Met de app op uw smartphone stelt u ook gemakkelijk uw telefooncentrale in. U kunt bijvoorbeeld wijzigingen maken als niet storen, doorschakelen, gelijktijdig overgaan en verkort kiezen.

Hulp op afstand
Vul hier de code in die u van ons krijgt:
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten