Aster Menu Helpdesk0172 – 722 333
06-03-2019

Overname zendmast: dit zijn de voordelen voor u

Alticom, eigenaar van de zendmast aan de Energieweg in Alphen, gaat verder als Cellnex Telecom. In deze zendmast bevindt zich een deel van onze datacenterfaciliteiten. Ook kan Aster straalzenders op de toren monteren. Dankzij de overname is ons aanbod in draadloze communicatie breder dan ooit tevoren. Dit gaat u ervan merken.

1. Toegang tot een omvangrijk draadloos netwerk

Cellnex is een gevestigde naam in Europa op het gebied van draadloze communicatie. Nu Alticom wordt overgenomen door Cellnex, maakt de ‘televisietoren’ (zoals ‘ie in de volksmond heet) deel uit van een netwerk van 24 Nederlandse mediatorens, 740 Nederlandse antennelocaties en 28.000 masten in zes landen. Daarmee is het Cellnex, gevestigd in Spanje, de grootste onafhankelijke Europese aanbieder van draadloze communicatie.

Via Aster heeft u toegang tot dit omvangrijke netwerk, alsmede tot een betrouwbare partner voor de opslag, verwerking en ontsluiting van data.

2. Razendsnelle internetverbinding

Binnen mum van tijd is Aster in staat om locaties te ontsluiten met hoogwaardige bandbreedtes – denk aan snelheden tot wel 1,2 GB per seconde. Met de komst van 5G krijgen die nog eens een extra impuls.

Met Cellnex Telecom als datapartner van Aster bent u helemaal voorbereid op de introductie van 5G.

3. Geen glasvezel? Dan straalzender!

Is uw organisatie niet aangesloten op een glasvezelnetwerk? Geen probleem. Wij kunnen voor u een straalzender monteren, zodat u profiteert van een internetverbinding van wereldklasse.

Het is ook mogelijk om een straalzender achter de hand te hebben als back-up. In een wereld van digitalisering en 24/7 bereikbaarheid betekent downtime al snel schade aan uw bedrijf. Hapert uw verbinding, of verliest u deze volledig vanwege een storing, dan neemt de straalzender het onmiddellijk over. Optimale uptime gegarandeerd!

Hulp op afstand
Vul hier de code in die u van ons krijgt:
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten