Currently set to No Index
Currently set to No Follow
Aster Menu Helpdesk0172 – 722 333
29-07-2021

Overzicht van alle gepubliceerde video’s in de community

(alleen zichtbaar voor leden)

Augustus 2021

Adhoc vergaderen
In deze video laat ik je zien hoe je adhoc (met de gewenste instellingen) een online vergadering kan starten.

Juli 2021

Snel een mail beantwoorden met een chatbericht.
In deze video laat ik je zien hoe je vanuit Outlook direct een mail kan beantwoorden met een chatbericht. Het voordeel hiervan is, dat je niet eerst Teams hoeft te openen en de persoon of personen met wie je wilt chatten, hoeft op te zoeken.

Snelle toegang tot veel gebruikte bestanden.
Werk je veel met bestanden op Sharepoint? Dan is dit een interessant tip voor je! In deze video laat ik je zien hoe je een snelkoppeling maakt naar een map op sharepoint of naar een map die met jou is gedeeld. Deze snelkoppelingen zijn niet alleen zichtbaar in de online versie van Onedrive maar ook op je werkplek en zelfs op je telefoon!

Organiseren van de taken van jouw team
In de video van vorige week heb ik je kennis laten maken met To Do, vandaag laat ik je graag Microsoft Planner zien!

Organiseren van je persoonlijke taken
In deze eerste video leg ik je uit wat het verschil is tussen To Do en Planner en laat ik je kennismaken met To Do.

Notities altijd en overal beschikbaar
In deze video laat ik je zien dat Onenote veel meer is dan een digitaal notitieblokje! Ik laat je zien hoe je persoonlijke notities kan maken en hoe je een notitieblok voor jouw team beschikbaar kan stellen.

Juni 2021

Lijst met genodigden verbergen
In deze video laat ik je zien hoe je de lijst van genodigden kan verbergen voor een geplande vergadering. Dit kan trouwens ook een Teams vergadering zijn!

Negeren en snoozen van mailberichten
Dit keer heb ik weer twee tips! In deze video laat ik je zien hoe je gesprekken kan negeren in je Postvak IN en hoe je ontvangen mailberichten kunt uitstellen (ook wel snoozen genoemd).

Sneltoets voor Windows 10 Ctrl+E

Bijlages in Outlook Online
In deze video laat ik je zien hoe je eenvoudig bijlages kan opslaan in Onedrive, hoe je ze kan verplaatsen naar Sharepoint en hoe je kan zoeken in het overzicht van alle bijlages die je tot op heden hebt verstuurd en hebt ontvangen. Ik sluit af met het toevoegen van een Poll aan een e-mail bericht!

Werken met Outlook Web
In deze video laat ik je kennismaken met de online versie van Outlook en geef ik je een aantal interessante tips! Volgende week laat ik jullie een video zien die hier mooi op aansluit. Deze gaat namelijk over hoe je omgaat met bijlages. Hoe sla je bijlages makkelijk op in de online omgeving? Hoe kan je ze delen? En hoe zoek je naar bijlages?

Sneltoets voor Windows 10 Ctrl+N

Mei 2021

Out of the office instellen
In deze video leg ik je uit hoe je deze afwezigheidsmelding via Teams naar wens kan instellen en laat ik je zien hoe dit voor jouw collega’s eruit ziet.

Wijzigingen weergeven
In deze video laat ik je zien hoe je in Excel online op gedetailleerd niveau de wijzigingen van het excel-bestand kunt weergeven.

Lijsten maken
In deze video laat ik zien hoe je met Lists op basis van een template eenvoudig een lijst kan maken.

Introductie Office 365 online omgeving
In deze video laat ik je kennismaken met de Office 365 portal, de ingang tot de online omgeving van Office 365.

Presentator modus gebruiken
In deze video laat ik je kennismaken met de nieuwe presentator modus die je tot je beschikking hebt als je in teams een powerpoint presentatie deelt en geef ik je nog enkele tips die als presentator erg handig kunnen zijn.

April 2021

Inschrijfformulieren maken
In deze video laat ik je zien hoe je eenvoudig een inschrijfformulier kan maken voor externe personen en laat ik je een voorbeeld zien van een inschrijfformulier voor collega’s.

Vergaderopties instellen
Teams en Outlook: In deze video laat ik zien hoe je als organisator de vergaderopties voor een online vergadering kunt aanpassen. Ik heb de video anders gemonteerd, waardoor jullie nu wel direct kunnen zien waarover de video gaat!

Werken met bestanden in Onedrive
In deze video laat ik je zien hoe je Onedrive op de computer kan gebruiken en hoe je werkt met Onedrive in de online omgeving.

Zelf je status instellen
Ik laat je zien hoe je je status van Teams voor een bepaalde periode handmatig kunt wijzigen. Je kan bijvoorbeeld voor een bepaalde duur de status “niet storen” instellen als je even geconcentreerd wilt werken.

Inloggen met MFA
In deze video leg ik uit wat MFA is en laat ik stap-voor-stap zien hoe je het inloggen met MFA naar wens instelt.

 

Meer weten over dit onderwerp?

Vul uw gegevens in dan nemen we contact met u op:
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Hulp op afstand
Vul hier de code in die u van ons krijgt:
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten